Soluții

Servicii Complete pentru Proiectarea, Instalarea și Mentenanța Sistemelor de Securitate și Incendiu și a Curenților Slabi

Într-o lume în care securitatea și protecția bunurilor și persoanelor sunt priorități esențiale cerute inclusiv de legiuitor, compania noastră vă oferă servicii complete și personalizate pentru proiectarea, instalarea și mentenanța sistemelor de securitate, a sistemelor de detecție și semnalizare la incendiu, precum și a sistemelor de curenți slabi.

De mai mult de 27 de ani ne ocupăm de tot procesul, de la evaluarea inițială a riscurilor până la suport în obținerea avizelor, proiectare, instalare, punerea în funcțiune a sistemelor automatizate și mentenanța lor continuă. Scopul nostru este să oferim soluții integrate care să acopere toate necesitățile dvs. de securitate și protecție.

Avem în portofoliu gama completă de servicii de securitate, organizată modular. Puteți astfel accesa foarte ușor un One Stop Shop de unde puteți alege să contractați unul, mai multe sau toate serviciile oferite.

Acoperim așadar orice cerință legală și practică a unui proiect de sisteme de securitate automatizate, fie că pornim de la momentul zero în care nu există o astfel de organizare în compania dumneavoastră sau că preluăm sisteme existente pe care le optimizăm, automatizăm și dezvoltăm.

1. Evaluare riscurilor de securitate

Ce este evaluarea riscurilor de securitate?

Evaluarea riscurilor de securitate este primul pas esențial în crearea unui mediu sigur pentru afacerea dvs. Aceasta implică o analiză detaliată a potențialelor amenințări și vulnerabilități care ar putea afecta siguranța personalului, a bunurilor și a datelor companiei dvs. Evaluarea riscurilor vă oferă o imagine clară asupra punctelor slabe ale securității actuale și vă ajută să luați măsuri pro-active pentru a le remedia.

Beneficiile evaluării riscurilor de securitate

Echipa noastră proprie de experți realizează o inspecție amănunțită a tuturor punctelor critice, identificând posibilele breșe de securitate fizică sau de locație.

În baza evaluării, vă oferim soluții personalizate, adaptate nevoilor specifice ale afacerii dvs.

O evaluare inițială corectă și completă va asigura instalarea ulterioară a acelor sisteme de securitate optimizate care vor preveni incidentele costisitoare, reducând riscurile de pierderi financiare și materiale.

Suntem certificați de Inspectoratul General al Poliției pentru proiectarea, instalarea, modificarea și întreținerea sistemelor de securitate. De asemenea, avem autorizație pentru Evaluarea de Risc la Securitatea Fizică.
Totodată, avem autorizație pentru instalarea și întreținerea sistemelor si instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu.
Vă asigurăm astfel că toate soluțiile propuse sunt conforme cu standardele și reglementările locale și internaționale de securitate.

Pe baza raportului de evaluare, veți primi un plan detaliat de acțiuni care trebuie întreprinse pentru a îmbunătăți securitatea locației dvs.

Procesul nostru de evaluare
 1. Consultare inițială: Stabilim o întâlnire pentru a înțelege nevoile și așteptările dvs.
 2. Inspecție la fața locului: Specialiștii din echipa proprie se deplasează la locația dvs. pentru a efectua evaluarea.
 3. Analiza riscurilor: Identificăm și evaluăm toate riscurile posibile, de la acces neautorizat la riscuri de incendiu.
 4. Raport detaliat: Vă furnizăm un raport complet, cu toate descoperirile noastre și recomandările necesare.
 5. Discuție de follow-up: Discutăm împreună raportul și planul de acțiune propus, pentru a ne asigura că toate aspectele sunt clare și adaptate nevoilor dvs.

2. Proiect, obținere avize și autorizații, instalare sisteme de securitate și sisteme de detecție si semnalizare la incendiu

Servicii de proiectare și consultanță

Proiectarea unui sistem de securitate și a unui sistem de detecție și semnalizare la incendiu eficient necesită o abordare strategică și o înțelegere profundă a nevoilor și riscurilor specifice ale fiecărei afaceri. Echipa noastră de ingineri și consultanți cu experiență va colabora îndeaproape cu dvs. pentru a dezvolta soluții personalizate care să asigure protecția optimă a locației dvs.

 1. Evaluare preliminară: Identificăm cerințele specifice și efectuăm un studiu detaliat al locației.
 2. Proiect tehnic: Creăm un proiect detaliat care include toate specificațiile tehnice necesare.
 3. Simulări și modelări: Analizăm diverse scenarii bazat pe experiența noastră de peste 27 de ani și pe cele mai bune practici din industrie și optimizăm proiectul.
 4. Documentație completă: Pregătim toată documentația necesară pentru obținerea avizelor și autorizațiilor.
Obținerea avizelor și autorizațiilor

Navigarea prin procedurile birocratice pentru obținerea avizelor și autorizațiilor poate fi un proces complex și consumator de timp. Ne asumăm această responsabilitate, asigurându-ne că toate cerințele legale sunt îndeplinite fără probleme.

 1. Analiză reglementări: Ne asigurăm că proiectul respectă toate normele și reglementările în vigoare.
 2. Depunerea documentației: Pregătim și depunem toate documentele necesare la autoritățile competente.
 3. Monitorizarea progresului: Urmărim îndeaproape procesul de aprobare și intervenim prompt pentru a soluționa orice problemă.
 4. Obținerea autorizațiilor: Asigurăm obținerea tuturor avizelor și autorizațiilor necesare pentru a putea începe lucrările.
Instalare profesională a sistemelor de securitate și a sistemelor de detecție și semnalizare la incendiu

Instalarea corectă a sistemelor de securitate și a sistemelor detecție și semnalizare la incendiu este esențială pentru a asigura funcționarea lor optimă și eficientă. Echipa noastră de tehnicieni calificați se ocupă de întregul proces de instalare, garantând un rezultat de înaltă calitate.

Dacă aveți deja o parte din sisteme instalate, proiectul nostru va include preluarea și dezvoltarea acestora, asigurând compatibilitate perfectă.

 1. Planificare detaliată: Stabilim un plan de instalare precis, pentru a minimiza orice întrerupere a activităților dvs.
 2. Echipamente automatizate de top: Utilizăm echipamente și tehnologii de ultimă generație, pentru a vă oferi cele mai bune soluții automatizate.
 3. Instalare rapidă și eficientă: Echipa noastră lucrează rapid și eficient, respectând toate standardele de calitate și siguranță.
 4. Testare și verificare: După instalare, efectuăm teste riguroase pentru a ne asigura că sistemele funcționează corect și eficient.
 5. Instruirea personalului: Oferim instruire detaliată pentru personalul dvs., astfel încât să fie pregătit să opereze și să gestioneze sistemele instalate.

3. Mentenanță cu suport integrat pentru comunicare directă între utilizator și echipa de specialiști tehnici proprii de pe teren

Importanța mentenanței sistemelor de securitate și a sistemelor detecție și semnalizare la incendiu

Mentenanța regulată este esențială pentru a asigura funcționarea optimă și durabilitatea sistemelor de securitate și sistemelor detecție și semnalizare la incendiu. Un program de mentenanță bine structurat previne defecțiunile neașteptate, reduce costurile de reparație și asigură conformitatea cu standardele internaționale de siguranță.

Beneficiile mentenanței oferite de echipa noastră
  1. Servicii pro-active: Echipa noastră de tehnicieni monitorizează sistemele constant și intervine proactiv pentru a preveni problemele.
  2. Intervenții rapide: Oferim intervenții rapide și eficiente în caz de defecțiuni, minimizând impactul asupra activităților dvs.
  3. Echipamente de rezervă: Dispunem de echipamente de rezervă pentru a putea înlocui rapid componentele defecte.
  4. Raportare detaliată: Vă oferim rapoarte detaliate după fiecare intervenție, pentru a vă informa asupra stării sistemelor și a eventualelor măsuri necesare.
  5. Suport tehnic: Suntem disponibili pentru suport tehnic, astfel încât să vă puteți baza pe noi în orice moment
Procesul nostru de mentenanță
 1. Inspecții periodice: Planificăm și efectuăm inspecții periodice ale tuturor sistemelor instalate.
 2. Întreținere preventivă: Realizăm operațiuni de întreținere preventivă pentru a prelungi durata de viață a echipamentelor.
 3. Testare și calibrare: Testăm și calibrăm regulat sistemele pentru a ne asigura că funcționează la parametri optimi.
 4. Actualizări software: Instalăm actualizări software necesare pentru a menține sistemele la zi cu cele mai recente tehnologii și funcționalități.
 5. Asistență și consultanță: Oferim consultanță continuă pentru optimizarea și îmbunătățirea sistemelor dvs.

4. Dispecerat intervenție

Rolul dispeceratului de intervenție

Dispeceratul de intervenție joacă un rol crucial în asigurarea unui răspuns rapid și eficient în cazul unor incidente de securitate sau incendiu. Un dispecerat bine coordonat poate face diferența între o situație gestionată eficient și un dezastru. Pentru a asigura toate standardele internaționale legale, colaborăm cu firma RPG pentru un dispecerat rapid și eficient.

Beneficiile dispeceratului de intervenție
 1. Răspuns rapid: Dispeceratul asigură un timp de răspuns foarte scurt în cazul unor alarme sau incidente.
 2. Coordonare eficientă: Echipa de dispeceri coordonează toate intervențiile, asigurând o gestionare eficientă a resurselor și a echipelor de intervenție.
 3. Monitorizare continuă: Sistemele dvs. sunt monitorizate automatizat continuu, fără dependența de atenție umană, 24/7, pentru a detecta orice anomalie sau incident.
 4. Comunicare directă: Beneficiați de o linie de comunicare directă cu dispeceratul, pentru a raporta orice problemă și a primi asistență imediată.
 5. Intervenții personalizate: Intervențiile sunt adaptate specificului fiecărui incident, asigurând o rezolvare rapidă și eficientă.
Cum funcționează dispeceratul de intervenție
 1. Monitorizare permanentă: Toate sistemele de securitate sunt monitorizate continuu automatizat.
 2. Detecție automată: În cazul unei alarme, sistemele noastre detectează automat incidentul și trimit o alertă către dispecerat.
 3. Evaluare și clasificare: Dispecerii evaluează rapid alerta și clasifică incidentul în funcție de gravitate și urgență.
 4. Activarea echipelor de intervenție: Echipele de intervenție sunt alertate și trimise la fața locului, conform procedurilor stabilite.

 

În concluzie, colaborarea cu compania noastră vă oferă o gamă completă de servicii de securitate, de la evaluarea inițială a riscurilor până la instalare și mentenanță continuă. Ne străduim să vă oferim soluții personalizate, eficiente și conforme cu toate reglementările în vigoare, pentru a vă proteja afacerea și a vă asigura liniștea necesară pentru a vă concentra pe dezvoltarea acesteia. Contactați-ne astăzi pentru a afla cum vă putem ajuta să creați un mediu mai sigur și mai protejat.